Kalo te përmbajtja

TREGIME BIBLIKE ME VIZATIME

Jozefi shpëton shumë njerëz

Shkarko këtë tregim dhe lexo për Jozefin, të cilin Perëndia e përdori që të shpëtonte një komb të tërë.