Kalo te përmbajtja

VIZATO DHE MËSO

Davidi vepron me guxim edhe pse pak i armatosur

Përshtatini personazhet me objektet nga tregimi i Davidit dhe i Goliadit; pastaj diskutoni pse ishte aq i guximshëm Davidi.