Kalo te përmbajtja

Besimi te Perëndia

Besimi është një forcë e fuqishme që ndikon për mirë, mund të të japë stabilitet tani dhe një shpresë të besueshme për të ardhmen. Bibla mund të të ndihmojë, pavarësisht nëse nuk ke besuar kurrë te Perëndia, nëse ke humbur besimin ose nëse dëshiron të forcosh besimin.

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

Pse të lutemi në emër të Jezuit?

Shiko si lutjet në emër të Jezuit nderojnë Perëndinë dhe si tregojnë respekt për Jezuin.

PËRGJIGJE PËR PYETJE RRETH BIBLËS

Pse të lutemi në emër të Jezuit?

Shiko si lutjet në emër të Jezuit nderojnë Perëndinë dhe si tregojnë respekt për Jezuin.

Imitoni besimin e tyre—Burra e gra që përmenden në Bibël

Botime

Një lajm i mirë nga Perëndia

Cili është lajmi i mirë nga Perëndia? Pse mund t’i besojmë? Kjo broshurë u përgjigjet pyetjeve të zakonshme për Biblën.