Kalo te përmbajtja

Të rinjtë pyesin—Përgjigje praktike, vëllimi 2

Të rinjtë pyesin—Përgjigje praktike, vëllimi 2

Ke nevojë për këshilla të besueshme! Ato mund t’i gjesh te Të rinjtë pyesin—Përgjigje praktike, vëllimi 2. Ky vëllim përmban intervista nga qindra të rinj në mbarë botën, të cilët i kanë ndihmuar këshillat e dobishme të Biblës. A do të dish si mund të të ndihmojnë edhe ty?

Në këtë vëllim do të gjesh përgjigje për këto tema:

  • Seksi tjetër

  • Ndryshimet e moshës

  • Shoqëria

  • Shkolla dhe shokët

  • Paratë

  • Prindërit

  • Kontrollimi i ndjenjave

  • Zbavitja

  • Rritja jote frymore

Mund ta shkarkosh këtë libër në formatin PDF ose të kërkosh një kopje të shtypur, duke u shkruar zyrave tona.

Shënim: PDF-ja e këtij libri tani përmban hapësira ku mund të shkruash. Nëse programi në pajisjen tënde elektronike e lejon këtë, komentet dhe përgjigjet mund t’i shkruash drejtpërdrejt në librin tënd.