Kalo te përmbajtja

FLETË PËR STUDIMIN E BIBLËS

A do të jesh i mëshirshëm?

Mëso nga shëmbëlltyra e Jezuit për samaritanin e mirë. Shkarko dhe shtyp këtë fletë, lexo dhe përjeto tregimin biblik.