Kalo te përmbajtja

FLETË PËR STUDIMIN E BIBLËS

Ruhu nga dëshirat e papërshtatshme

Mëso nga tregimi për Davidin dhe Betshebën. Shkarko këtë fletë, lexo dhe përjeto tregimin biblik.