Kalo te përmbajtja

Fletë për studimin e Biblës

Qëllimi i këtyre fletëve është t’i ndihmojnë të rinjtë të kuptojnë Biblën. Shkarko secilën fletë, lexo dhe përjeto tregimin biblik.