Kalo te përmbajtja

Ja ç’thonë moshatarët e tu

Zvarritja e gjërave

Zvarritja e gjërave

Disa të rinj flasin për efektet negative që vijnë kur i zvarritim gjërat dhe për dobitë kur i bëjmë në kohë.