Kalo te përmbajtja

Ja ç’thonë moshatarët e tu

Shih video me të rinj nga e gjithë bota, të cilët flasin për vështirësitë e tyre dhe si i përballojnë ato.

 

Leximi i Biblës

Leximi nuk është gjithnjë i lehtë, por ia vlen çdo përpjekje për të lexuar Biblën. Katër të rinj shpjegojnë si nxjerrin dobi nga leximi i saj.

Besimi te Zoti

Në këtë video 3-minutëshe disa adoleshentë shpjegojnë pse janë të bindur që ka një Krijues.

Jeta më fantastike

A do që të kesh një jetë shpërblyese? Kemrën tregon si gjeti një jetë plot kuptim në një vend që s’e priste.

Paratë

Ja disa këshilla për paratë, si t’i shpenzosh, si t’i kursesh dhe sa rëndësi t’u japësh.

Shëndeti

A e ke të vështirë të hash shëndetshëm e të bësh fizkulturë? Në këtë videoklip të rinjtë tregojnë si kujdesen për shëndetin.

Pamja e jashtme

Pse të rinjtë mund ta kenë të vështirë të mbajnë një pikëpamje të ekuilibruar për paraqitjen e tyre fizike? Çfarë mund t’i ndihmojë?

Zvarritja e gjërave

Dëgjo ç’thonë të rinjtë për pasojat e këqija kur i zvarrit gjërat dhe për dobitë kur e përdor kohën me mençuri.

Celularët

Për shumë adoleshentë, celulari është mjet i domosdoshëm komunikimi. Cilat janë të mirat dhe të këqijat e tij?

Ngacmimet seksuale

Dëgjo si e shpjegojnë pesë të rinj ngacmimin seksual dhe çfarë të bësh nëse të ndodh.