Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

A është Bibla një libër për të bardhët?

A është Bibla një libër për të bardhët?

Përgjigjja e Biblës

Biblën s’e shkruan evropianët. Të gjithë burrat që Perëndia përdori për të shkruar Biblën ishin nga Azia. Bibla nuk lartëson një racë më shumë se një tjetër. Në fakt, ajo thotë: «Perëndia nuk është i anshëm, por në çdo komb njeriu që i frikësohet atij dhe praktikon drejtësinë, është i pranuar nga ai.»—Veprat 10:34, 35.