Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON BIBLA?

Shpërblesa​—Dhurata më e madhe e Perëndisë (Pjesa 2)

Ky udhëzues bazohet në kapitullin 5 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

Shqyrto si mund të na sjellë dobi shpërblesa dhe si ta tregojmë mirënjohjen për të.