Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON BIBLA?

Shpërblesa—Dhurata më e madhe e Perëndisë (Pjesa 1)

Ky udhëzues bazohet në kapitullin 5 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

Shqyrto pse kishte nevojë për një shpërblesë dhe si ndikon ajo te njerëzit besnikë.