Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON BIBLA?

Cili është qëllimi i Perëndisë për tokën? (Pjesa 3)

Me anë të Mbretërisë së tij Perëndia do të arrijë qëllimin që ka për tokën, duke u dhënë fund të gjitha problemeve në botë. Shtyp PDF-në dhe përgjigjju pyetjeve.