Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON BIBLA?

Cili është qëllimi i Perëndisë për tokën? (Pjesa 1)

Shqyrto si ndryshojnë kushtet e sotme në botë nga qëllimi i Perëndisë për tokën. Shtyp PDF-në dhe përgjigjju pyetjeve.