Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON VËRTET BIBLA? (UDHËZUES PËR STUDIM)

Pse i lejon Perëndia vuajtjet? (Pjesa 2)

Ky udhëzues bazohet në kapitullin 11 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

Shqyrto pse i ka lejuar Perëndia vuajtjet dhe si e tregon kjo mençurinë e tij.