Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON VËRTET BIBLA? (UDHËZUES PËR STUDIM)

Të kemi pikëpamjen e Perëndisë për jetën (Pjesa 2)

Ky udhëzues për studim bazohet në kapitullin 13 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

Shiko çfarë mëson Bibla për keqpërdorimin e gjakut dhe si mund të na shpëtojë jetën vetëm po ta përdorim siç duhet.