Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON VËRTET BIBLA? (UDHËZUES PËR STUDIM)

Pagëzimi dhe marrëdhënia jote me Perëndinë (Pjesa 2)

Bazohet në kapitullin 18 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

Shqyrto çfarë thotë Bibla për hapat që duhet të bëjë një i krishterë përpara se të pagëzohet.