Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON VËRTET BIBLA?

Pagëzimi dhe marrëdhënia jote me Perëndinë (Pjesa 3)

Ky udhëzues për studim bazohet në kapitullin 18 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

Çfarë simbolizon pagëzimi i krishterë? Sipas Biblës, çfarë pritet nga një i krishterë që i ka kushtuar jetën Perëndisë?