Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON VËRTET BIBLA? (UDHËZUES PËR STUDIM)

Merr anën e adhurimit të vërtetë (Pjesa 1)

Ky udhëzues për studim bazohet në kapitullin 16 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

A e miraton Perëndia përdorimin e shëmbëlltyrave në adhurim? Po ditëlindjet dhe festat fetare? Shqyrto ç’parime biblike përfshihen.