Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON BIBLA?

Bibla—Libër nga Perëndia (Pjesa 2)

Shqyrto pse Bibla është praktike dhe e besueshme. Shtyp këtë PDF dhe përgjigjju pyetjeve.