Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ÇFARË MËSON VËRTET BIBLA? (UDHËZUES PËR STUDIM)

Afroju Perëndisë me anë të lutjes (Pjesa 2)

Ky udhëzues për studim bazohet në kapitullin 17 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?

Shqyrto ç’thotë Bibla për mënyrën si duhet të lutemi dhe kur duhet të lutemi.