Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ata e vlerësuan Biblën

Ata e vlerësuan Biblën

Migel Servetosi, Uilliam Tindali dhe të tjerë bënë sakrifica të jashtëzakonshme, ngaqë e donin të vërtetën e Biblës.