Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Historia dhe Bibla

Mënyra si është ruajtur, përkthyer e shpërndarë Bibla, është unike. Gjithashtu, zbulime të reja vazhdojnë të vërtetojnë saktësinë e saj historike. Pavarësisht nga prejardhja jote fetare, do të shohësh që Bibla është komplet ndryshe nga librat e tjerë.

HISTORIA DHE BIBLA

Një dorëshkrim i lashtë mbështet emrin e Perëndisë

Shih provat se emri hyjnor gjendet në «Dhiatën e Re»

HISTORIA DHE BIBLA

Një dorëshkrim i lashtë mbështet emrin e Perëndisë

Shih provat se emri hyjnor gjendet në «Dhiatën e Re»

Botime

Bibla: Cili është mesazhi i saj?

Cili është mesazhi kryesor i Biblës?