Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

TREGIME BIBLIKE ME VIZATIME

Jehovai shpëton izraelitët

Mëso si i shpëton Jehovai izraelitët ndonëse po i ndjek ushtria egjiptiane dhe përpara kanë Detin e Kuq. Lexo tregimin me vizatime online ose nga një PDF e shtypur.