Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

TREGIME BIBLIKE ME VIZATIME

Jakobi dhe Esau

Lexoje online ose në PDF-në e shtypur këtë tregim biblik me vizatime. Shiko si mësuan të shkonin mirë me njëri-tjetrin dy vëllezërit.