Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

TREGIME BIBLIKE ME VIZATIME

Izraelitët bëjnë një viç të artë

Mëso për Aaronin, vëllanë e Moisiut, dhe se si mëkatoi duke i ndihmuar izraelitët të bënin një viç të artë. Lexo tregimin me vizatime online ose në PDF-në e shtypur.