Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË ME PERSONAZHE BIBLIKE

Zipora

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Ziporën, gruan e Moisiut. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.