Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë personazhi biblik

Samueli

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Samuelin. Prite, palose më dysh dhe ruaje.