Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë me personazhe biblike

Rubeni

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Rubenin, djalin e madh të Jakobit. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.