Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë me personazhe biblike

Potifari

Shkarko këtë fletë me personazh biblik dhe mëso për Potifarin, një egjiptian që e bleu Jozefin si skllav. Prite, palose më dysh dhe ruaje.