Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË ME PERSONAZHE BIBLIKE

Miriami

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Miriamin, motrën e madhe të Moisiut dhe të Aaronit. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.