Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË ME PERSONAZHE BIBLIKE

Manoahu

Shkarko këtë fletë me personazh biblik dhe mëso për Manoahun, babanë e një prej burrave më të fortë që ka jetuar ndonjëherë. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.