Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË ME PERSONAZHE BIBLIKE

Korahu

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Korahun, i cili u rebelua ndaj Moisiut dhe Aaronit. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.