Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë personazhi biblik

Jonai

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Jonain. Prite, palose më dysh dhe ruaje.