Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë personazhi biblik

Jobi

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Jobin. Prite, palose më dysh dhe ruaje.