Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë me personazhe biblike

Jakobi

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Jakobin, birin e Isakut dhe të Rebekës. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.