Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË ME PERSONAZHE BIBLIKE

Hana

Shkarko këtë fletë me personazh biblik dhe mëso për Hanën, mamanë e profetit Samuel. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.