Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë personazhi biblik

Abrahami

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për Abrahamin. Prite, palose më dysh dhe ruaje.