Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

FLETË ME PERSONAZHE BIBLIKE

Aaroni

Shkarko këtë fletë personazhi biblik dhe mëso për vëllanë e madh të Moisiut, Aaronin, i cili u bë kryeprifti i parë i Izraelit. Shtype, prite, palose më dysh dhe ruaje.