Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Fletë me personazhe biblike

Mëso për personazhet biblike që të pëlqejnë. Shkarko secilën fletë, shtype, palose më dysh dhe ruaje. Koleksionoji të gjitha!