Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Mësimet e mia të Biblës

Jini mirënjohës për shiun

Këto mësime biblike janë për fëmijët e moshës 3 vjeç e poshtë. Shkarkoje dhe shtype këtë mësim që ta lexosh me fëmijën.