Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Mësimi 22: Një burrë, një grua

Mësimi 22: Një burrë, një grua

Pse Jehovai krijoi një burrë dhe një grua?

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Rregulli i Jehovait për martesën

Cilat çifte të martuara mund të gjesh në Bibël?