Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Mësimi 8: Ji i pastër e i rregullt

Mësimi 8: Ji i pastër e i rregullt

A mund të jesh i rregullt dhe i pastër si Jehovai? Danieli nxjerr një mësim.

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Ndihmoje Danielin t’i vërë gjërat në vend!

Shkarko ose shtyp këtë fletë dhe ndihmoje Danielin të gjejë 5 lodra për t’i vënë ku duhet.