Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Mësimi 9: Jehovai krijoi çdo gjë

Mësimi 9: Jehovai krijoi çdo gjë

Udhëto bashkë me Danielin dhe shikoni gjërat që ka bërë Jehovai!

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Jehovai i krijoi kafshët

Shkarko këtë fletë për ta ngjyrosur dhe shih videon ‘Jehovai krijoi gjithçka’ që të mësosh se cilat kafshë u krijuan të parat.