Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Filma vizatimorë që prekin zemrat e njoma

Filma vizatimorë që prekin zemrat e njoma

Dëshmitarët e Jehovait kanë bërë një seri filmash vizatimorë për t’i ndihmuar fëmijët të zbatojnë parimet biblike. Si janë realizuar dhe si janë pritur nga vogëlushët? Shih videon dhe shuaj kureshtjen.

Shih edhe

SHTYPJA E BOTIMEVE

Video që të kënaqin zemrën

Dëshmitarët e Jehovait kanë prodhuar një seri filmash vizatimorë që u japin fëmijëve mësime të rëndësishme morale dhe frymore. Si shprehen ata?