Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Jini mirënjohës

Jini mirënjohës

Çfarë të pëlqen më shumë te mami e babi dhe si ua tregon?

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Ji mirënjohës: Muzika dhe teksti

Falënderoni prindërit tuaj për çdo gjë që ata bëjnë për ju!