Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Kënga 89—Bindu! Dëgjo! Merr bekim!

Kënga 89—Bindu! Dëgjo! Merr bekim!

Mund të bëhemi mik me Jehovain duke kënduar. Këndo bashkë me Danielin dhe Sarën për bekimet që marrim kur i bindemi Jehovait.