Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Udha e dashurisë

Udha e dashurisë

Jezui na tregoi si t’i shfaqim dashuri familjes dhe të tjerëve. Le të shohim si.

Shih edhe

KËNGËT BËHU MIK I JEHOVAIT

«Kjo është udha» (Kënga 54)

Si mund ta dëgjosh zërin e Perëndisë dhe të ecësh në gjurmët e Jezuit?