Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Bëmë një vizitë të paharruar në Bethel! Muzika dhe teksti

Bëmë një vizitë të paharruar në Bethel! Muzika dhe teksti

Këndo bashkë me Sarën dhe Danielin ndërsa vizitojnë Bethelin.

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Danieli dhe Sara vizitojnë Bethelin

Bashkohu me Danielin dhe Sarën ndërsa shohin fotografitë e vizitës së tyre në Bethel. Shih çfarë pune bëhet atje.