Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Ndihmoje Danielin t’i vërë gjërat në vend!

Ndihmoje Danielin t’i vërë gjërat në vend!

Shkarko këtë fletë dhe ndihmo Danielin të gjejë pesë lodra. Ai do që t’i bindet mamit duke i vënë gjërat e tij ku duhet.

 

Shih edhe

BËHU MIK I JEHOVAIT

Ji i pastër e i rregullt

Jehovai ka vënë çdo gjë në vendin e vet. Mëso si mund ta imitosh.